Bogrelease af bogen “Et bånd af blod”.

Bogrelease, på Byens Bogcafé i København.

Bogrelease var en helt ny begivenhed for mig.

Jeg var enormt heldig, Bogrelease 1at blive inviteret til udgivelsen af krimiforfatter Dorthe Annette Hansen´ nye roman  ” Et bånd af blod”. Bogen udkom på Byens Forlag.den 30.juni 2016 og udgivelsen blev fejret på forlagets hyggelige Bogcafe´, Istedgade 102 i København.

Her kan nævnes de to foregående romaner af Dorthes Annette Hansen: ”Fristelsen” og ”Den der tugter

Bagside tekst

” Mia kan ikke huske, hvad der skete i bilulykken. Hun har afsonet sin straf og er udskrevet fra den lukkede. Men tvivlen nager stadig, og kun takket være pilleglasset i sin taske kan hun opretholde en normal hverdag.

Politimanden Mark har taget sine delebørn med i Tivoli. Pludselig dumper en skikkelse ned for hans fødder. Et menneske er faldet ud af Dæmonen. Det er Mia. Marks første kærlighed.

Et bånd af blod er en spændingsroman om glemte og bortgemte følelser. Man siger, at gammel kærlighed aldrig ruster, men hvad med gamle venskaber?”

” Et bånd af blod ” holder hele vejen.

Dorthe Annette Hansens foreløbige 3. bog blev en skide god læseoplevelse for mig. Forfatterens dialoger er flydende og holdt i et fint ” nede på jorden sprog”. Scenerne gennem romanen er troværdige og overbevisende, selv når det går en smule hurtigt i udviklingen.

Dorthes tidligere job som overvagtmester i Vestre fængsel, fornægter sig ikke i personbeskrivelserne og i med og modspillet karakterne imellem. Der er et fintmasket net af personer og begivenheder, der holder mig som læser til fadet. Jeg vil have mere!

Følelsesregisteret er spændt fuldt ud i gennem hele opbygningen og serverer i sidste ende et plot, som er enhver krimi- og spændingsforfatters værdigt.

NB! Aller sidste linie i bogen.

Aller sidste linie, giver mig håb om, at det ikke er den sidste spændingsroman fra Dorthes hånd. Måske endda med en af hovedpersonerne som fællesnævner. Det vil jeg se frem til at følge i fremtiden.

Måske er fremtiden allerede til Bogforum i november, hvem ved.

Tak til Dorthe for en spændende og underholdende læseoplevelse.

Det er rigtig sjovt, at være forfatter, når man læser andres bøger og bliver klogere.

Hilsen

Claus Larsen

bliant.dk