DRONE SØGES TIL MONITORING AF BOGFORUM 2017

drone

Drone søges til overvågningsopgave

Nu tænker du sikkert på, hvad der kan være så vigtigt at holde øje med? Svaret er her:

BOGFORUM I BELLACENTRET 10-12. NOVEMBER 2017

Hvis du er forfatterspire og skal til Bogforum er det en utrolig spændende weekend du har i vente. Sidder du til hverdag hjemme for dig selv og nørkler med at få din første bog til at ligne et værk, som andre får lyst til at læse? Så er bogmessen det helt rigtige sted at suge ny energi til dig og forfatter -tips fra de erfarne inden for håndværket.

Bjergtaget af stemningen

I 2015 og 2016 blev jeg i den grad overrasket af den enorme skare af besøgende. langt over 30.000 i løbet af de tre dage. Hallerne er fyldt med energiske forfattere, forlag, foredragsholdere, medier og tilbud af enhver tænkelig art på salgsstandene i ét væk. Jeg mistede pusten et par gange og knebe mig i armen. Oplevelsen af at være en del af den mangfoldighed sidder stadig i mig( Især de dage hvor det kan være svært at komme i gang og holde focus, er det en rar tanke)

puslespillet

 

FÅ MEST MULIGT UD AF PUSLESPILLET, NÅR DET GÅR LØS

Husk at sætte god tid af på messen. Belært af mine erfaringer vil jeg dele 3 tips, du måske kan bruge:

  • Besøg Bogforums programoversigt her. Der er et glimrende menupunkt “Mit program”. Her kan du i fred og ro tilrettelægge dine dage på bogmessen. Dernæst kan du printe siden ud med dine egne favoritter.
  • Spar på stemmen nogle dage i forvejen. Bogforum er i høj grad at tale og netværke med andre forfattere, forlag mfl.. Især som forfatterspire er det en favorabel mulighed for at få indblik i bogverdenens puls. Lav din egen lille “elevator-tale”, så du er rustet til at møde nysgerrige spørgsmål om dig og dit bogprojekt.
  • Sæt rigtig god tid af til de ting i dit eget program, som du for alt i verdenen vil overvære. Ellers når du nok ikke mere end en brøkdel af det forventede udbytte af dit besøg.
    Bonus-tips. Sørg for alt i verden for at nyde det big time.Der er jo et helt år til næste gang,

DET ER ÅRETS CHANCE FOR ALLE FORFATTERSPIRER

DET ER NU DU SKAL STARTE DINE FØRSTE TILTAG MED MARKEDSFØRING AF DIG SELV OG DIN BOG/ BØGER.

DET HANDLER OM AT MINGLE OG NETWORKE BIG-TIME

BARE GIV ALT DU HAR I DIG OG FIND SÅ MANGE KONTAKTER INDENFOR BRANCHEN, SÅ DU ER RUSTET, NÅR UDGIVELSESDAGEN NÆRMER SIG FOR DIN BOG.

GOD BOGMESSE TIL DIG

Claus Larsen