Forbrydelsens Kunst, en rigtig godbid.

Forbrydelsens Kunst var en af de 5

bøger ForbrydelsensKunstjeg “måtte” have med hjem.

Jeg fik en meget spændende snak, med forfatteren bag bogen, på Copenhagen Crime messen fornyligt.

Forfatteren, Anne Sejrskild, fortalte livligt om hele processen, redigering, forsiden, valg af og samarbejdet med forlaget. Det var virkelig guf for forfatterspirens ører, at mærke passionen bag romanen.

Citat fra bagside teksten:

” Forbrydelsens Kunst er en skarptskåret psykologisk thriller, der udspiller sig i hjertet af København. Et væld at tråde samles efterhånden til en fortælling om krænkelser, kunst og kærlighed. Anne Sejrskild præsenterer med Forbrydelsens Kunst et udfordrende og anderledes bud på en storbykrimi.” 

Det holder bare så meget hele vejen gennem bogen.

 For mig blev det en page turner, der var svær at lægge fra mig, før side 242 af 242.

En forrygende underholdende bog. De skæve, men troværdige personer, holder til enden og de håndgribelige aktionscener er flot skåret. Et par gange blev jeg hevet med og måtte dukke hovedet, for sværdet der kom susende.

Bogen præsterer at holde en høj kadance af spænding, kvikke og anderledes dialoger og hæsblæsende scener. Miljøet i den indre del af København er beskrevet med både vid og kærlighed til bydelen Vesterbro og dens stemningsbilleder. Jeg blev henført til de dage, hvor Vesterbro også var en del af min “dannelsesrejse” omkring konfirmationsalderen. Jeg følte mig hjemme og godt underholdt i hovedpersonernes selskab.

Jeg glæder mig allerede til Bogforum i Bellacenteret til november, hvor blandt andet forfatteren kommer. Må høre nyt om kommende udgivelser. Det vil undertegnede ikke gå glip af.

Her får du et lille ” Staldtips”.

Der kommer uden tvivl mere fra Anne Sejrkilds hænder fremover. Shhhh, det er selvfølgelig hemmeligt.

Jeg håber at forlagsparret, for Brændpunkt , Jørgen og Grete Gylling, Oure fra Fyn, forstår at nurse Anne Sejskild  i deres forfatterstald.

Anne Sejrskild

Nøj, hvor er det sjovt, at være forfatter.

Claus Larsen

bliant.dk