Griskhed og egoisme er Fy-ord, i min lille verden

Griskhed er “in”.

Griskhed, egoisme og forskelsbehandling trives godt i Danmark. Naivt, Jah..Sikkert.Men..

Griskhed er in

Men mon ikke politikerne kunne “hente” nogle penge et sted, til at finansere alle de FLOP-beslutninger, der får budgetterne til at vælte som dominobrikker gang på gang.

I Folketinget tages der pt. temmelig mange beslutninger med lynets hast, om dit og dat,. De fleste forekommer mig, kun at være for at stoppe økonomiske “huller” i indviklede love.

DSB ( De Skide Bumletog) har fyldt aviser i en menneskealder og løses konstant med lappeløsninger år for år. DONG, Tøj-skandaler, Rejseudgifter, Privat brug af offentlige penge, Millioner på udflytning af offentlige institutioner, der efterlader ansatte i en svær familiær situation. Nedskæringer på stort selv alle områder i den sociale sektor og på den kulturelle front.Indkøb af sindsygt dyre kampfly for at føre en krig, der ikke er vores…Jeg er sikker på du selv kan gøre listen færdig.

Overraskelse.

Listen bliver aldrig færdig, tro mig!

Der trækkes bare på skuldrene i Folketingssalen, når den ene fadæse efter den anden kommer for dagens lys i medierne.

Mange af beslutningerne, om nedskæringer på bekostning af de svageste befolkningsgrupper, gør det enormt svært for mig at udtale ordet:

FOLKETING

Hvad i himlens navn har Folketinget at gøre med FOLKET. Det er årtier siden en regering har haft “Folkelig opbakning” og respekt for befolkningen, der reelt set har ansat dem. Som landet ligger ligner det en situation, der tidligere havde kaldt på “arbejdskampe, demonstrationer og ungdomsoprør” på barrikaderne. Disse folkelige røster, er også afskaffet ved lov, af hensyn til Danmarks sikkerhedspolitik.

Fis i en hornlygte og totalt ude i Hampen.

(Undskyld jeg kunne ikke nære mig for at bruge et par gamle floskler)

Al politikernes pølsesnak om Landets sikkerhed, er selvskabt frygt. En frygt, skiftende regeringer, har oppisket ene alene for at retfærdiggøre vores deltagelse i vold og krig, i lande der ikke tilhører os.

“Folket på Tinge” har deres helt egen “BLOK-POLITIK” vedr. deres egne lønstigninger & pensionsordninger og anden form for nepotisme.  I stedet kunne de bruges til folk på overførsels indkomster- Bemærk der burde stå ” Overlevelses-indkomster.For det er ikke mere end som så for mange i samfundet.

Det er, i min optik uansvarlig politik, at bruge nedskæringer for at lægge låg på regeringens dårlige og forhastede beslutninger.Hvilket vel også er en form for griskhed, at lade andre dække ind, for egne fejlvurderinger.
Jeg er selvfølgelig fuldstændig NAIV på det område, der handler om politik, da jeg stadig har bevaret min kristne opdragelse, der handler om at vi alle er født lige…Og lige for Loven.

Måske er politikere simpelthen født lige..glade…!!!

Gud hjælpe Danmark

HIlsen

Claus Larsen