Hej og velkommen indenfor på bliant.dk

Hej og velkommen

Hej, velkommen til.

DENNE BLOG ER FOR DIG, DER ER NYSGERRIG PÅ LIDT AF HVERT, OMKRING AT STARTE FRA BUNDEN MED AT SKRIVE SOM FORFATTER.

DET ER HER DU FINDER SKRIVERIER OM HVERDAGEN, SOM HÅBEFULD FORFATTER IN SPE´, PÅ GODT OG ONDT.

JEG HAR BESLUTTET AT 2016 SKAL VÆRE DET ÅR, JEG GØR MIT BEDSTE FOR AT DRIVE MIN LYST VED  AT SKRIVE TIL NOGET MERE KONKRET:  AT BLIVE FORFATTER

JEG HÅBER DET KAN GIVE DIG LYST TIL AT FØLGE MED OG MEGET GERNE DELTAGE MED KOMMENTARER MV. TIL MINE INDLÆG DER KOMMER TIRSDAG OG LØRDAG.

  •   SMÅ BIDDER AF TIDLIGERE SKRIVERIER FRA “SKUFFEN”, BARE FOR SJOV
  •   DER KAN DUKKE TEKST- STYKKER OP FRA DE PROJEKTER JEG PT. ARBEJDER PÅ .
  •   DER  VIL KOMME LIDT OM HVILKE BØGER JEG SELV LÆSER OG MINE ELLER  ANDRES ANMELDELSER.
  •   HER VIL JEG DESUDEN DELE FORSKELLIGE LINKS FRA ANDRE FORFATTERES UDGIVELSER MM..  GODE ELLER SPÆNDENDE ARTIKLER OM NYT INDENFOR  BØGERNES VERDEN, ANDRE RELEVANTE BLOG SITES, FORLAG OG SELVUDGIVERE.
  • NYHEDSBREV. HVIS DU TILMELDER DIG NYHEDSBREVET VIL DU MODTAGE ET NYHEDSBREV, HVERANDEN MÅNED.

HVEM ER FORFATTER-SNUDEN BAG ALT DETTE:

JEG HEDDER CLAUS LARSEN. 

JEG BOR I NÆSTVED SAMMEN MED MIN KÆRESTE OG HENDES KAT. SOM VI HAR OMDØBT, EFTER DE NYE OMSTÆNDIGHEDER ,TIL FORFATTER-KATTEN PLOT.

HAN SYNES SELV AT HAN ER LIDT VIP-VIGTIG NU, HVOR HAN HAR HAFT EN AF HOVEDROLLERNE I JULE VANDREHISTORIEN ,PÅ 23 AFSNIT, JEG SKREV I 2015, OM NISSERNE FJOL OG NOT

JEG ER FØDT CIRKA MIDT I DET FOREGÅENDE ÅRHUNDREDE, NÆRMERE TIDSBETEMT TIL 1955. JEG ER FØDT PÅ FREDERIKSBERG I EN SØSKENDE FLOK PÅ 3 YNGRE SØSTRE.

JEG HAR VÆRET GIFT OG HAR TO VOKSNE DRENGE OG TRE SKØNNE BØRNEBØRN.

EFTER MIN SKILSMISSE, OG NOGLE ÅR HVOR JEG HANG GEVALDIGT MED SNUDEN, BLEV VERDEN MIN LEGEPLADS.

KORT EFTER MIN MILITÆRTJENESTE PÅ JÆGERSBORG KASERNE TOG JEG, SAMMEN MED EN SOLDATERKAMMERAT TIL KANGERLUSSUAQ, SØNDER STRØMFJORD. I GRØNLAND . HER VAR VI ANSAT I HALVANDET ÅR,. JEG REJSTE HJEM EFTER EN ULYKKELIG HÆNDELSE  FOR MIN VEN….HAN KOM ALDRIG HJEM.

JEG VAR I EN ÅRRÆKKE LAGERFORVALTER I ET GAMMELT HÆDERKRONET VÆRKTØJ- OG BESLAG FIRMA. HER HAVDE JEG EN MASSE REJSEAKTIVITET, I DET MESTE AF  EUROPA , I FORBINDELSE MED DIVERSE UDSTILLINGER OG FAG- MESSER.

SENERE HAR JEG REJST I YNANG PROVINSEN I KINA, ENSENADA I NORD MEXICO, AFRIKA I TRE OMGANGE ZIMBABWE, GUNIEA BISSAU OG BOTSWANA. ALLE STEDER HAR VÆRET I PROJEKTER AF 1/2 ÅR TIL 1 ÅRS VARIGHED, SOM FRIVILLIG UDSENDT VIA NGO´ ER.

JEG BESLUTTEDE, EFTER DET 3. MALARIA UDBRUD AT DET MÅTTE STOPPE!

VEL HJEMME I DANMARK HAR JEG , I 6 ÅR, VÆRET DAGLIG LEDER PÅ ET BOTILBUD FOR UNGE VOKSNE, MED FLERE OG FORSKELLIGE DIAGNOSER I RYGSÆKKEN.

DA DET BLEV LIDT RIGELIGT BELASTENDE MED ÅRENE, EFTERSOM JEG BOEDE FAST PÅ STEDET. MÅTTE JEG STOPPE I JOBBET.

DER VISTE SIG IKKE AT VÆRE TILSTRÆKKELIG EFTERSPØRGSEL PÅ “ DET GRÅ GULD”, PÅ ARBEJDSMARKEDET, SÅ JEG FIK I STEDET KNAP EN MILLION NYE KOLLEGAER, SOM ARBEJDSLØS.

NU ER JEG I FLEXJOB OG BRUGER “FRITIDEN” SOM FORFATTER IN SPÈ.