Hovedrengøring kan tit føre andet med sig…

Hovedrengøring kan tit føre andet med sig, som f.eks. overspringshandlinger et stykke af vejen. Sved på panden, når man endelig kommer igang, er også med statsgaranti.        Hovedrengøring

Det samme gælder den tilfredsstillelse man oplever, når jobbet er gjort. Ren lykke…

Hovedrengøring af skabe, skuffer, vinduer, døre, vægge og gulve. Alt bliver skinnende rent i hver en krog af hjemmet og måske endda garagen/ carporten også får en større omgang. Du får varmen og sved på panden igen…sådan bliver det ved at udarte sig.

Kender Du den fornemmelse med hovedrengøring? Hver gang noget bliver bedre, så følger ønsket om at andre ting også skal forbedres. Vi finder hele tiden noget der kan forbedres.

Du tror måske, at du er landet på en forkert Hjemme-side,med al den snak om rengøring… Det er du ikke!

Hovedrengøring er, for mig, en metafor for at Brainstorme .

Hovedrengøring af hjernen med alle dens tanker, ideer, sansninger og kreative mulig-heder, der fylder og flyder sammen i et stort virvar.

Det kan tit føre andet med sig i et forsøg på at skabe orden i det virvar og kaos, der opstår, når min forfatterhjerne nærmer sig overload og dampen trænger sig ud gennem øregangene.

Når den fase opstår hos mig, i skrive processen, bliver jeg rastløs, mister en del af overblikket, bruger alverdens overspringshandlinger og det bliver sværere, at holde diciplinen ved tastaturet, når og hvis jeg endelig kommer i gang.

Først prøver jeg at skrive en masse Flow-write tekster, for at komme tilbage på sporet. Det er sjældent nok.

Jeg har efterhånden erfaret, at det kun hjælper mig videre, hvis jeg får “ryddet” rodet op i hjernen med en Brainstorm.

Andre skribenter og forfattere har sikkert deres egne “værktøjer” til selvhjælp.

Har du selv nogle gode værktøjer?

Jeg og formentlig også andre spirer drager stor fordel af, at disse etablerede forfattere deler ud af deres erfaringer og tips, på deres hjemmesider/ Blogs.

Der findes et utal af Guldkorn og hjælpsomhed derude i nødens stund.

Derfor skal der lyde en stor Tak, herfra mig, til alle forfatter kolleger og læsere, der bidrager til at holde fortvivlelsen fra døren, så jeg kan nyde at gøre det jeg holder mest af. Nemlig at skrive.

Det må gerne være sjovt, at være forfatter.

Claus Larsen

bliant.dk