Kirken med et Luxus- problem ved MR-valget

Kirken stod med et Luxus-problem, ved opstillingsmødet til Menighedsrådet tirsdag d. 13. sept.2016.

Kirken med Luxus-problem

 

Skt. Jørgens Kirke, Næstved, er kendetegnet som en aktiv kirke, hvor der er noget for enhver smag.

Kirken har en ugentlig morgenandagt, sut & salmer, børne- og ungdomskor, legestue og en mængde øvrige arrangementer på programmet. Foredrag- og debataftener, hyggestrikkeklub Derudover en gang om måneden med “Mad i sjælen”, hvor vi hygger med en kort gudstjeneste, inden vi indtager den nyistandsatte Sognegård, hvor vi sammen spiser et måltid gratis mad. Her er det især en fornøjelse, når vi møder børnefamilier, hvor børnene er døbt i Skt.Jørgens kirke og som stadig kommer og gør disse “Mad i sjælen” til noget særligt.

Mange frivillige bakker op

Ved alle arrangementer er det i høj grad, de tæt på 50 , frivillige der er den bærende kraft. De er en uvurderlig støtte for hele den aktive del af kirkens menighed og stiller op for at give en hånd med.

Den store opbakning i Skt. Jørgens Kirke gav sig også udslag ved opstillingsmødet til Menighedsrådet d. 13.9.2016.

LUXUS- problemet stod hurtig klart, da der var 15 personer klar til at stille sig til rådighed for det nye menighedsråd. Det er jo heldigvis et problem, der er nemt at leve med.

Så Skt. Jørgens Kirke kan også i den kommende valgperiode byde ind med nye kræfter som garanter for videreudviklingen af de mange tiltag der pibler frem til stor gavn for menigheden i sognet.

Claus Larsen