Kvindelig firkløver, holder mig i ørerne

Kvindelig firkløver fulgte mig i familien

med tre yngre søstre og en feministisk mor i kulissen.

kvindelig firkløverNu er der igen et nyt kvindelig firkløver på banen, som dagligt holder mig i ørerne.

Sagen er ret enkel, kære læser.

Jeg har brug for at blive holdt i ørerne hele tiden. Ikke at forveksle med at blive holdt i hånden.

Når man som jeg, stort set er ren novice inden for forfatter universet må man søge al den form for support man kan, i forskellige sammenhænge.

Den første kvindelig kløver er naturligvis, Sanne Andkjær, min søde kæreste, der er den der må uddele kærlige spark i røven, når jeg bliver for doven på tasterne.Hun er også den, der tålmodigt, må finde sig i mine mange skøre ideer og indfald i hverdagen.

Nye forfattere bliver hele tiden udfordret på, at prioritere sine skriverier. Det er der ikke meget H.C. Andersen over. Der er ikke meget boheme livsstil i forfatteriet. Jeg har ganske rigtigt nævnt det før og det er blot en fordom, der ikke holder vand, nu om dage.

Det er dit job at skrive.

Spørgsmålet er nærmere, hvad du skal og vil skrive? hvornår og hvorfor er også op til dig, bare du får skrevet hver dag. Det lyder sikkert ret trist, at du skal skrive hver dag. Det er dig som må prioritere hvad du vil skrive og hvornår:

Her er et lille bonus tip

  • Planlæg fremad hvad og hvornår du vil skrive. Dit manuskript må have fuld prioritet. Hvis ikke risikere du, at det drukner i dit lønnede job, pligter, oversspringshandlinger, sociale medier og andre farlige tidsrøvere.
  • Sociale medier kan også planlægges og udkomme automatisk. Det kan være en fordel, at afsætte bestemt tid til at lave blog/ hjemmeside indlæg på faste dage.Det giver dig overskud til at fokusere på dit manus.

Tilbage til resten af det kvindelige firkløver. Det er tre dygtige kvinder, med hver deres spidskompetencer, jeg kan bruge til at få især mit PR område til at blive struktureret og spare tid.

  • Lene Dybdahl      :  Lene leverer bl.a. forfatterfredag online, med nemme tips til nye forfattere.De videoklip kan styrkes yderligere via en mere dybdegående ForfatterPro serie, hvor alt omkring sociale medier, branding og en hel værktøjskasse af forslag og tips til din udvikling af præcis dit eget forfatter-brand.
  • Gittemie Eriksen  : Gittemie er succesfuld krimiforfatter. Hun har allerede et hav af bøger på markedet. Som tidligere retsmediciner er hun især skarp på den del af gamet. Gittemie har desuden stor erfaring med selvudgivelse som e-bøger mm.og forfatterbranding iøvrigt
  • Mette Bau            :  Mette er freelance journalist, coach og forfatter til bogen : Tal til mig nu.                                           Mette Bau har stor indsigt og gennemslagskraft til at opnå adgang til medier i alle former.

Som du sikkert kan fornemme, er jeg i gode hænder både privat og professionelt.

Derfor kan jeg trygt bruge mit motto : Det skal være sjovt at være forfatter.

Hilsen

Claus Larsen

bliant.dk