Larsen kan nu ses på Næstved byportal / artikel

Claus Larsen

Larsen startede et nyt liv i 2016. Han besluttede sig for at følge drømmen om at blive forfatter. Larsen er født i 1955 på Frederiksberg, har været gift og har to voksne drenge, men bor nu sammen med sin kæreste og hendes kat i Næstved, hvor han til daglig er i flexjob.

Larsen starter et nyt forfatterliv

Fritiden bruger han i et univers af ord. Her oplevede han, hvordan verden blev hans legeplads efter en hård tid ramt af flere malariaudbrud, en skilsmisse og en periode med arbejdsløshed.
Nu har hans lyst til at skrive drevet ham til at følge sin drøm og prøve kræfter som forfatter, skribent og blogger.

Oplevelser i manuskriptform

Fang dine drømme og lad fantasien strømme”. Sådan lyder mottoet på Claus Larsens blog bliant.dk, hvor du kan følge hans nye liv som forfatter. Her skriver han om lidt af hvert fra sin hverdag som forfatterspire på både godt og ondt. Han deler sine personlige oplevelser og tanker om det at starte fra bunden med at skrive som forfatter.

Hver torsdag kan du læse nye indlæg på bloggen. Du finder indlæg produceret af Larsen selv, herunder dele af tidligere skriverier fundet frem fra skuffen og tekststykker som smagsprøve på projekter, der er undervejs. Claus Larsen anmelder desuden bøger og skriver løbende om, hvilke bøger han selv læser. Han inddrager andres anmeldelser, deler artikler om nye og spændende udgivelser og forskellige links til andre forfattere samt blogs, forlag og selvudgivere, så du hele tiden er opdateret om alt nyt inden for bøgernes verden.
Følg forfatteren, følg drømmen
Du kan aktivt deltage i Claus Larsens forløb og i hans udvikling af en personlig forfatterstemme med kommentarer, ideer og forslag på enten hans blog eller Facebookside. På Facebook finder du ligeledes forfatterens kreative leg med ord, delinger af andre forfatteres udgivelser, begivenheder, forfattersigneringer, m.m.

Du kan endvidere følge Claus Larsen ved at tilmelde dig Nyhedsbrevet, som du vil modtage hver anden måned.