Nyt syn på verden, giver ny frihed.

Nyt syn er ret nyt for mig.Nyt syn

Jeg har siden skoletiden været nærmest blind på grund af en arvelig grå stær, der siden har udviklet sig. Jeg har dog nu fået en øjenoperation, der gør mig i stand til at se verden med et nyt syn.

Det skabte selvfølgelig en masse drilleri i skoletiden. Blev sat bagerst i klassen. Lærer logikken i det var sikkert den kendte sætning:

“Ude af øje ude af sind”

Så var det ikke nødvendigt at bruge for meget tid på dem ved pultene på bagerste række.

Jeg har tidligere ikke været i stand til at læse og den eneste avis jeg holdt, var TV-avisen, med de begrænsninger der lå i kun at få den ene side af nyhederne. Nu kan jeg pludselig det hele…Det er ikke mindre end fantastisk at opleve alt i farver…Og læse!

Hvad angår at læse, er det heldigt nok for mig, blevet en del af min nye tilværelse.

Jeg har været 47 år på arbejdsmarkedet som ufaglært. Da mit syn var så ringe måtte jeg finde arbejde de steder, hvor synsprøve ikke var det vigtigste, Landbruget, fabriksarbejde med at tømme godsvogne, med skovl. Arbejdsmand hos brolægger og asfaltarbejde. Håndmand for entreprenør arbejde, med skovl mm.

Det fysiske helbred er ikke som før jeg har nu fået tildelt et flexjob, som registrant på biblioteket ved sydøstdanske museer….Så fås det vist ikke bedre!

At gå på arbejde i skønne omgivelser og med nye kollegaer og gøre noget man rigtig godt kan lide.

Nyt syn er lig med nyt syn på min nye verden.

Til alle disse herligheder, kan jeg så endda tilføje, at der bliver tid til at skrive på forskellige niveauer, som f.eks. her på bloggen mm.. Og ikke mindst vende tilbage til det der burde have været mit kald i livet…!

Min drengedrøm var at blive journalist eller forfatter. Det blev jeg af gode grunde ikke.

Bedre sent end aldrig.

Her mener jeg naturligvis at lade mit forfatterskab in spé, tage form og udvikle sig videre i arbejdet med de ideer, der har ligget og samlet støv i skuffen alt for længe.

Ideerne står næsten i kø for at blive taget sig kærligt af og blive fyldt med sit eget liv og fremtid.

Glæder mig til at lære håndværket at kende og til at dele det med dig, her på bloggen.

Det skal nemlig være sjovt at være forfatter.