Stemmer fra dybet. En ny antologi på vej.

stemmer fra dybet

                              Stemmer fra dybet

En af mine gode forfattervenner, Dorte Hummelshøj Jakobsen, er i færd med at udgive antologien- Stemmer fra dybet.

Stemmer og talerør for syge og svage

Stemmer fra dybet, handler om 12( incl. mit eget bidrag), meget personlige fortællinger, om at være ramt af kontanthjælps systemet mm.. Jeg blev opfordret af Dorte Hummelshøj Jakobsen, til at bidrage med mit arbejdsløshed og kroniske sygeforløb. Det blev gjort efter nøjere overvejelser, men beslutningen blev; at hvis ikke vi skriver om det, hvem gør så? Altså skrev jeg min del af antologien, der burde komme til at stå på ethvert bibliotek eller undervisningssted, i fremtiden.

Faktisk burde den nok udstilles side om side med Danmarks Riges Grundlov, i vandrehallen på Christiansborg.

Både Dorte Hummelshøj Jakobsen, og bidragyderne, har lagt meget hjerteblod, kræfter og mod i, at bogen skulle skrives.

Samtidshistorisk antologi

Det er beretninger, der går tæt på den uretfærdighed de nye fattigdoms reformer fører med sig og de personer der bliver kastet under regeringens dræbende sparekniv. Et tidsbillede på, hvordan syge og sårbare mennesker også undertrykkes og tromles ned af kommunernes bureaukratiske vridemaskine.

De store forlag har desværre ikke ville udgive bogen, sikkert fordi, der ikke er nogen happy-ending eller glorværdig succes i sigte.

Vil du give en hånd med?

Hvis du/ I har interesse for netop denne form for samtidshistorie, har du/ I nu en enestående mulighed for, at give en hånd med til, at få bogen trykt og udgivet.

Besøg siden:  nedenunder og se om du kan hjælpe- Stemmer fra dybet- til at få en god start.

Mange tak
Claus