Travl forfatterspire på Bogforum i Bellacenteret

TRAVL WEEKEND FOR MANGE I FORBINDELSE MED BOGFORUMS 25 ÅRS JUBILÆUM

Bogforum

TRAVL MEN IKKE FORHASTET FORFATTERSPIRE

For andet år i træk var jeg på Bogforum i Bellacenteret. Belært af erfaringerne fra sidste år havde jeg lavet en plan hjemmefra. Timet og tilrettelagt. Det er med fuldt overlæg at jeg skriver “havde en plan”. Planer er én ting, virkeligheden en anden ting. To til tider uforenelige størrelser.

VIRKELIGHEDEN VANDT NATURLIGVIS

Der er så ufattelig mange spændende events jeg gerne ville nå. I år var det kun muligt at være dér en enkelt dag.Det endte med at blive en travl en af slagsen. Allerede i løbet af den første time var alle planer skrottet. Virkeligheden tog over og det var fedt bare at drysse rundt  mellem alle standene.Her kunne jeg opleve stemningen blandt utallige forventningsfulde “læsere”, der ville træffe deres yndlingsforfatter for at få signeret deres indkøbte bog på messen. Børn, unge, voksne og ældre. Alle var opstemte og flokkedes om standene eller de mange scener, hvor der var foredrag, om alt mellem himmel og jord, i en lind strøm.

travl forfatter

I løbet af året har jeg deltaget i et af Lene Dybdahls videokurser som ForfatterPro i online markedsføring. Det var derfor herligt at løbe på Lene og et par kursister og forfattere mere Mia Brandstrup Andersen og Mads Schack-Lindhardt.

FLERE FACEBOOK-VENNER JEG FIK HILST PÅ

Til venstre er Abelone Glahn og Gittemie linet op med bobler i glassene. I midten er Dorte Annette Hansen i færd med at signere antologien” Mord i dit hjem” til mig. Til højre består trioen af Gittemie Eriksen, Lene Rannva Saltoft og Steen Langstrup (den skumle fyr med hætten der sidder i “torturstolen”)

travl Steen
Gittemie er travltravl forfatterinde

NEWPUB STANDEN – ET NYT  INSPIRENDE TILTAG

NewPub standen i centrum med masser af muligheder for at få en snak med nye som etablerede forfattere. Det var første gang i år, at de blev præsenteret samlet. Det vrimlede med alt inden for branchen og var i det hele taget skruet sammen på en måde hvor man kunne få svar på mangt og meget. Jeg fik en snak med en dygtig ung kvinde, Astrid van der Sterren, fra Toptrykgrafisk. Hun satte mig ind i de mange spændende muligheder, som firmaet kan levere. Det er ikke sidste gang jeg taler med Toptryk i Gråsten.

travl messe for alle

15073411_10209564726187641_3768709280129367435_n