TVIVLEN SIDDER ALTID PÅ SKULDRENE, ELSK DEN !

Tvivlen

 

 

 

 

 

 

TVIVLEN SIDDER ALTID PÅ SKULDRENE, ELSK DEN !

Tvivlen vil altid være en del af Dig. Både som den Du er og som forfatter.

Tvivlen er vel et ur- produkt af frygt. Det ene øjeblik hvor vi stopper op og tvivler på om vi skal flygte eller tage kampen op. Dét øjeblik bliver afgørende for hvad vores handling fører til. Kan vi bruge tvivlen til noget?
Tvivlen vil altid følge os. Lær at elske den !

Når vi tager tvivlen alvorligt, kan vi rent faktisk bruge den til noget fornuftigt. Vi kan lære at tage bestik af, hvad tvivlen forsøger at få os til at tænke nærmere over.

I den hektiske og forfløjne hverdag udsættes vi for mange former for valg. Disse valg fører ofte til tvivl og spørgsmål, Du skal tage stilling til her og nu.

Skal du løbe efter bussen eller lade være?                        Lad være så du ikke er svedig hele dagen .
Skal du rose din kollega for hans/hendes tøjstil eller ej? Lad være, det er en smagssag og ikke til debat.
Skal du lave sovs og kartofler til aftensmaden?                Lad være, så bliver familien ikke syge i dag, heller.
Kender Du nogle af disse årsager til tvivl. Det gør jeg, kan jeg betro dig.

Men det er jo grundlæggende bare nogle valg vi træffer impulsivt og lynhurtig gennem dagen. Vi når ikke at tænke ret meget over konsekvenserne af valgene i det øjeblik. Det er vigtigt, at vi ind i mellem stopper op.

Giv tvivlen og Dig selv mulighed for at blive fortrolige med hinanden. Det er værd at bruge et par minutter om dagen på og kan endda give bedre nattesøvn i bonus.

Tvivlen. Lær at elske den.

Som forfatter vil Du nok med tiden opdage, at tvivlen er både din ven og mentor. Du kan blive meget i tvivl om dit manus holder?
Eller om din hovedperson er attraktiv nok for dine læsere?
Er Du selv nok til at være forfatter?
Tvivlen holder Dig skarp og får dig til at yde dit allerbedste hele tiden. Det giver fremskridt i din udvikling af dit forfatterskab og personlig tilfredshed, når Du har lyttet til tvivlen og forstået budskabet. Så er Du ikke i tvivl om, at :
Tvivlen er din ven og mentor – ELSK DEN