Udsigten til udsigten, på kontoret

Udsigten til udsigten foran mit kontor, giver ikke meget udsigt.   Udsigten

Det kan være svært, at finde inspiration ind i mellem.

Det stiller i hvert fald store krav til fantasien. Heldigvis er der forfatter-kollegaer, der har lidt bedre udsigt. Ikke nok med det, så deler de deres skønne, skønne foto´ fra deres færden i det ganske danske land. Jeg har et par favoritter, naturligvis.

Deres billeder bliver skiftes-vis sat ind som  “Skrivebords” billede på min PC., det har reddet mange dage ud af gråligheden. Tak for det.

Her kan jeg især nævne Anders Johansen og Larsen Søholm.

Det er altid godt, at have noget at se frem til. Fordelen er at det næsten ikke kan være værre.

Netop derfor kan en spire, som jeg, håbe at der med tiden bliver mulighed for at tage lidt væk. Det kunne være fantastisk, hvis jeg kunne tage i et arbejds refugie for en tid. Et er jo at skrive om naturen f.eks., men et foto mangler nu engang både dufte, lyde og den sanselighed der er forbundet med naturen.

Der findes efterhånden rigtig mange gode refugier til rådighed i Danmark. Her kan blot nævnes Hald Hovedgård, Villa Gress og Ørsted kloster o.mf.. Alle liggende i dejlige omgivelser, som jeg tror kan vække enhver muse, man måtte have. Flere af stederne kan der vist iøvrigt søges tilskud til, under særlige betingelser.

Nu kan forfatter- spiren jo ikke bare vente og sidde med hænderne i skødet. De skal op på tastaturet og spille lystigt i harmoni med alle tankerne og de mere eller mindre luftige ideer.

Sagen er nemlig at denne glade mand nu har fået mulighed, hos en god veninde, Udsigtenfor at bruge et helt særligt refugie i skønne omgivelser og omringet af urtehave og hække kun 2 kilometer uden for Næstved.

Der mangler lige en anelse i forhold til andre refugier. Her laver man selv maden og lønnen for opholdet er hækkeklipning, slå græs, luge ukrudt, male og banke søm i hist og her. Du kan se mine nye omgivelser i sommeren på billedet til højre.

Lykke er..

Det skal nemlig være sjovt, at være forfatter.

God sommer til dig.

Bliant/ Claus