Visitkortet udvidet med 2 nye spændende opgaver

Visitkortet udvidet a

Visitkortet eller “kasket-samlingen” er udvidet.

Visitkortet udvidet

Hvad er det vigtigste?

Visitkortet eller hvor mange kasketter man har på er ikke vigtigt for mig.

Det vigtigste synes jeg er at man står inde for sine valg af kasketter. En ny kasket betyder for mig i virkeligheden, at jeg ikke føler at jeg er gået i stå. Mon ikke de fleste af os har en ambition om at udvikle os jobmæssigt og personligt på et eller andet plan. Nogle kører langrend-ski, bestiger bjerge eller dykker med delfiner. Andre har forskellige begrænsninger i forhold til helbred eller måske økonomi.

Det vigtigste er at gøre hvad du kan

Denne forfatterspire hører til den første kategori, da helbredet, med KOL, sætter sine begrænsninger. Lysten og hjernen vil det hele. Kroppen en fjerdedel.

Du bestemmer selv

Du bestemmer suverænt hvad du vil i dit liv. Det er rigtigt godt når bare du også udfordrer dig selv gennem tiden. Jeg har valgt at være frivillig medhjælper i den lokale kirke. Personalet ved at jeg ikke kan slæbe borde og stole i timevis. Til gengæld ved de at jeg kan så meget andet.

Derfor er jeg så glad

I denne uge havde jeg det første møde med de 52 nye konfirmander i kirken. Jeg er på opfordring, blevet tilknyttet holdet, som assistent for præsterne. Et tilbud jeg ikke ville undvære og takkede straks Ja.

Opgaven er at hjælpe en mindre gruppe med læsevanskeligheder på forskellige niveauer. Derfor kan jeg bidrage med at læse stoffet fra Konfirmandbogen højt, formidle pensum og deltage ved opgaveløsningerne i deres tempo og formåen. På den måde kan jeg give dem en chance for at udfordre dem selv i deres udvikling for livet.

Der findes næppe noget bedre end at bidrage med det man kan

Jeg glæder mig usigeligt til opgaven og ser frem til et spændende efter – og forår sammen med de unge helt frem til deres store dag.

Jeg er taknemmelig for muligheden og ser frem til samarbejdet med de lokale præster.

Claus Larsen